Nyt tag gør underværker

De fleste kender de åbenlyse fordele ved at have et godt tag over hovedet – det er trods alt den vigtigste del af den klima-skærm som omringer dit hjem eller fritidshus. Med et godt tag, hvad end det er til et nyt eller gammelt byggeri, så sikre du effektiv vandafledning væk fra bygningen og ikke mindst en god isolering, der sparer dig for mange penge i det lange løb.

Vi har altid styr på dem seneste udvikling inden for tag-konstruktion og, kombineret med mange års erfaring med alle tagtyper, gør det at vi leverer et arbejde der virkelig holder.

Skal jeg have nyt tag nu eller vente?

Bygger man nyt hus, er det store spørgsmål “kun”, hvilket tag man skal vælge, men med ældre bygninger er det ikke altid så simpelt. Det kræver en fagmand at vurdere om det kan svare sig at skifte taget eller om man bør vente. Han kan desuden hjælpe med inspiration til nye tagtyper eller måske endda smarte løsninger, der giver flere kvadratmeter i tag-etagen.

Vi er altid klar til at give vores uforbeholdne vurdering og kan står for alt til reparationer til total enterpriser på store tag-konstruktioner.

Tagrende udskiftning & montering

Udskiftning af tagrender er en lille ting, der kan gøre en stor forskel på udseendet af dit hus. Er de gamle tagrender grimme og misfarvede, vil nogle nye giver dit hus eller sommerhus en velfortjent opfriskning.

Hvilke tagrender er bedst?

Det kan være svært at finde ud af, hvilken type tagrender man skal vælge til sit hus – mange bliver overrasket over hvor stor forskel der er på både materialer og kvalitet. Lad os hjælpe dig med at vælge de rigtige materialer til dit projekt, så du får et flot resultat, der holder i mange år, uden at det koster mere end højst nødvendigt.

Vi har mange års erfaring med følgende tagrende-typer:

  • Plast tagrender
  • Stål tagrender
  • Alu-zink tagrender
  • Zink tagrender

Vi anvender altid kvalitetsprodukter fra Plastmo og Lindab, med mindre vores kunder har specifikke ønsker om andre mærker.

Kontakt os i dag og hør om de mange muligheder for både tag og tagrender – vi er altid klar med et godt tilbud!

Tlf 40 42 56 90

dionwellejus@gmail.com