Et personligt hjem er mere end blot en bolig

Vi får flere og flere forespørgsler på unikke opgaver til haver og gårdmiljøer for private og erhverv. Har du også lyst til at gøre noget mere ud af alt det der ligger udenom din bolig eller butik, så hjælper vi meget gerne – her på siden finder du et lille udpluk af de ting vi kan hjælpe med.

Terrasser, altaner & balkoner

Der er ikke noget bedre end en lun sommerdag på en lækker terrasse. Hvis du har en gammel der trænger til udskiftning, eller ønsker en ny bygget op fra bunden, så lad os komme med et bud på en god løsning. Vi arbejder med både terrasser på jorden og altaner som er fastgjort i højden.

Udehuse

Udehuse til ophold eller opbevaring kan gøre en stor forskel i den måde man bruger sin have. Vi har stor erfaring med alt fra budget-venlige carporte, til eksotiske udendørs-saunaer udført i de lækreste materialer. Ring til os og hør hvad vi kan gøre for dig.

Opsætning af hegn til hus og have

Vi får ofte til opgave at montere eller bygge havehegn og havelåger i træ. Vi har derfor masser af erfaring og ideer til, hvordan du kunne få et flot hegn til din have, så det passer til din bolig og dens beliggenhed.
Der er utrolig mange forskellige måder at bygge hegn på og vi giver derfor gerne et forslag på, hvad der kunne være passende til din bolig. Vi har lang erfaring med hvilke træsorter, der holder bedst, hvilke mønstre man kan lave osv.

Tag os med på råd, hvis du overvejer at få bygget eller udskiftet dit hegn – vi er her for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit budget og behov.

Opsætning af fugle voliere & udendørs fuglebure

Når man først har haft fugle i haven, så vil man ikke undvære det igen. En fuglevoliere tilfører haven en ny dimension af liv og fuglenes smukke fløjten kan ikke andet end skabe glæde. Man tiltrækker også mange af naturens egne nysgerrige fugle.

Har man børn vil også de have stor glæde af at følge med i livet i fugleburet, hvor man ofte kan være heldig at få en lille unge eller to.

Når man bygger en voliere er det vigtigt at man gør det ordentligt, så fuglene har de bedste forhold og så du, som ejer, har nemt ved at passe dem.

Ring og hør hvad der er af muligheder og bliv inspireret til hvordan du kan få masser af liv og fuglekvidderen i din have.

Tlf 40 42 56 90

dionwellejus@gmail.com