Renovering af hus, lejlighed eller sommerhus

Trænger dit hus eller din lejlighed til renovering? Det kan nogle gange være en uoverskuelig proces at skulle igennem en renovering, da det kan være svært at se hvad der f.eks. er vigtigst at få udskiftet, og om der evt. kunne være en smartere måde at opnå samme resultat.

Det er derfor du altid bør kontakte en dygtig og erfaren håndværker, der kan fortælle dig præcis hvor du bør lægge din investering, så du får så meget ud af renovationen som overhovedet muligt.

Energirenovering

Med den rette energi renovering kan der være mange penge at spare hvert eneste år, og værdien af din bolig vil endda stige samtidigt.

Vi vil typisk inspicere boligen grunddigt og derefter vurdere, hvor der bør laves energi forbedringer. Oftest kan der være tale om ekstra isolering på loft eller i væg, udskiftning af vinduer og udskiftning af døre. I samarbejde med vores partnere kan der også blive foreslået en udskiftning af energikilde, så din bolig blive fremtidssikret.

Mange tror at energi renovering er dyrt og omfattende, men ofte er det mindre ting der gør en stor forskel – specielt udskiftning af vinduer kan have stor betydning for dit årlige varmeregnskab.

Facaderenovering

Intet holder evigt, og det samme gælder facaden på dit hus. Hvis ønsker at give din bolig et frisk pust og samtidigt give det en merværdi, så kan en god facade renovering være det helt rigtige valg. Vi arbejde naturligvis ud fra dine ønsker, men hvis du har brug for inspiration og anbefalinger, så er du altid velkommen til at tage os med på råd.

Tlf 40 42 56 90

dionwellejus@gmail.com